Anmälan KM 2019

Lördag 1 juni 2019 kör vi KM på klubben! Som vanligt så hjälps vi alla åt att anordna KM annars funkar det inte. Sista anmälningsdag 22/5. Betala in på klubbens PG eller på Swisch senast den 22/5 MÄRK din betalning med KM samt vilken/vilka grenar.

Statuterna för KM hittar du här

Allmänna regler: Krav för deltagande För deltagande krävs medlemskap i Eskilstuna brukshundklubb samt att ekipaget tävlar i den aktuella grenen för Eskilstuna brukshundklubb. Har den tävlande Svensk Hundungdomsmedlemskap skall detta vara kopplat till Eskilstuna Brukshundsklubb.”

Anmälan sker här på hemsidan. Om ni anmäler i fler än en gren så kan det komma att krocka, vi kommer att göra vårt bästa för att minimera krockar, men kan inte garantera att det inte kommer att ske.

Bruks – apell /Bruks – lägre- elit ~100 kr
Lydnad – Startklass – klass 3 ~ 100 kr
Rallylydnad – Nybörjare, Fortsättning, Avancerad, Mästare ~ 100 kr
Agility – Hopp & Agility ~ 100 kr(dvs 50 kr/lopp)