Träningslokal – bokning

Bokad tid i träningslokalen innebär att Du accepterar och följer våra trivselregler
På Eskilstuna BK finns det stora rummet fram till i början av april tillgängligt för inomhusträning för att möjliggöra kurser och träning för EBK.s medlemmar.
Lokalen kan bara bokas av EBK:s medlemmar och endast för egen träning samt tillsammans med annan medlem.
Utrymmet lämpar sig för max 3 ekipage /timme.
Bokning av rummet sker via bokningskalendern som du hittar nedan. Rummet är bokningsbart mellan kl 7:00-23:00
Kostnad 20 kr/30 min eller 30 kr/60 min. Inbetalning sker snarast efter bokning och ska vara betalt innan aktuellt träningstillfälle. Betalas enklast via swish 123 16 054 68 eller till pg 102907-3. ange träningsrum, ditt namn och datum o tid för bokad träning ex. (träningsrum Förnamn 18/2 10-12)
Klubbens kurser har företräde för bokning. Dessa regler gäller för våren 2018 och kommer att utvärderas och kan ändras inför vintersäsongen 2018- 2019 om beslut tas om fortsatt inomhusträning.

BOKNING

• När du bokar tid i rummet ingår du ett avtal med EBK. Detta innebär att du förbinder dig att komma till rummet på överenskommen tid.
  • Vi förbinder oss att reservera denna tid för dig /er genom att inte låta någon annan boka den
  • Du kan ha max 3 bokningar samtidigt.
  • Minsta bokningstid  30 min, max bokningstid 2 tim.
  • Avbokning senast 48 timmar innan start på bokad tid för att återfå betalning.
  • Du blir betalningsskyldig vid utebliven eller för sen avbokning eftersom det förhindrar bokning för någon annan som skulle vilja använda lokalen.
  • Nyckel till stugan får du låna när du bokar minst 2 tillfällen a minst 30 min.
  • Nyckeln kvitteras ut efter överenskommelse via kassören mot en depositionsavgift på 500 kr som betalas tillbaka när nyckeln återlämnas. Vid borttappad nyckel återfås ej depositionsavgiften.
  • Boka och bestäm tid med kassören i god tid. Eftersom vi alla arbetar ideellt går det inte att förutsätta att kassören kan leverera nyckel med kort varsel.

ANVÄNDNING AV LOKAL

• Respektera bokningstiderna och visa hänsyn
  • Endast inneskor eller i strumpläst/barfota på träningsmattan – skogränsen går vid dörren från hallen
  • Torka av din hunds tassar och ev mage/ben innan träning, medtag handduk
  • Alla hundar ska vara friska och vaccinerade
  • Strikt hundägaransvar – All träning sker på egen risk!
  • Skada på person eller hund – ansvar vilar på din/hundägarens försäkring
  • Rasta din hund ordentligt före träningen
  • Löptikar får ej tränas i lokalen.
  • Om du vet att din hund kan kissa inomhus, använd kisskydd, medtag själv
  • Om det sker en olycka, använd rengöringsmedel ( finns specialmedel i lokalen) och städa ordentligt efter dig
  • Lämna rummet, och köket om det används, som du vill hitta det. Dvs plocka undan, torka av och vid behov dammsug mattan.

Köper du kaffe e.dyl. så betalas det kontant i kassalådan alt via Swish. (minst 20 kr)

För bokning klicka här