Träningslokal – bokning

Bokad tid i träningslokalen innebär att Du accepterar och följer våra trivselregler
På Eskilstuna BK finns det stora rummet fram till i början av april tillgängligt för inomhusträning för att möjliggöra kurser och träning för EBK.s medlemmar.
Lokalen kan bara bokas av EBK:s medlemmar och endast för egen träning samt tillsammans med annan medlem.
Utrymmet lämpar sig för max 3 ekipage /timme. Bokning av rummet sker via bokningskalendern som du hittar nedan.
Kostnad 30 kr/30 min el. 50 kr/60 min.
Inbetalning sker snarast efter bokning och ska vara betalt innan aktuellt träningstillfälle.
Betalas enklast via swish 123 16 054 68 eller till pg 102907-3. ange träningsrum, ditt namn och datum o tid för bokad träning ex. (ex. träningsrum Förnamn 18/2 10-12)
Klubbens kurser har företräde för bokning.
Dessa regler gäller tillsvidare och om beslut fattas för ändrade regler eller priser kommer det att informeras här och på klubbens Facebook sida.

BOKNING

• När du bokar tid i rummet ingår du ett avtal med EBK. Detta innebär att du förbinder dig att komma till rummet på överenskommen tid.
  • Vi förbinder oss att reservera denna tid för dig /er genom att inte låta någon annan boka den
  • Du kan ha max 3 bokningar samtidigt.
  • Minsta bokningstid  30 min, max bokningstid 2 tim.
  • Avbokning senast 48 timmar innan start på bokad tid för att återfå betalning.
  • Du blir betalningsskyldig vid utebliven eller för sen avbokning eftersom det förhindrar bokning för någon annan som skulle vilja använda lokalen.
  • Nyckel till stugan, samt larmkod,  får du tillgång till om du bokar 2 tillfällen a minst 30 minuter. Kontakta kassören för mer info om hur du får tillgång till nyckeln. Borttappad nyckel ersätts med 500 kr.
  • OM du har behov av nyckel samt kod till stugan ligger det på DITT ansvar att i god tid kontakta kassören för att få  tillgång till detta! Eftersom vi alla arbetar ideellt går det inte att förutsätta att kassören kan ge information med kort varsel.

ANVÄNDNING AV LOKAL

• Respektera bokningstiderna och visa hänsyn
  • Endast inneskor eller i strumpläst/barfota på träningsmattan – skogränsen går vid dörren från hallen
  • Torka av din hunds tassar och ev mage/ben innan träning, medtag handduk
  • Alla hundar ska vara friska och vaccinerade
  • Strikt hundägaransvar – All träning sker på egen risk!
  • Skada på person eller hund – ansvar vilar på din/hundägarens försäkring
  • Rasta din hund ordentligt före träningen
  • Löptikar får ej tränas i lokalen.
  • Om du vet att din hund kan kissa inomhus, använd kisskydd, medtag själv
  • Om det sker en olycka, använd rengöringsmedel ( finns specialmedel i lokalen) och städa ordentligt efter dig
  • Lämna rummet, och köket om det används, som du vill hitta det. Dvs plocka undan, torka av och vid behov dammsug mattan.

Köper du kaffe e.dyl. så betalas det kontant i kassalådan alt via Swish. (minst 20 kr)

För bokning klicka här