Information från IPO gruppen

Som ni vet så har vi haft en ipo grupp på klubben. Det kommer bli lite omstrukturering. Jag har bjudit in ny figge till våra träffar och jag kommer vara ansvarig kontaktperson för figgen.

Tanken är att vi kommer ha en öppenträning där de som vill träna ipo är välkomna till vår prova på kväll. Syftet är att öppna vägen för fler medlemmar till ipo.

Vi kommer provköra på Jocke Bylund som figge. Han tävlar själv aktivt och är tävlingsfigge. Han har varit bosatt i Norge några år där han även har haft många seminarier.  Han är också mycket aktiv i Tyskland där hans flickvän kommer ifrån.

Följande upplägg har jag och Jocke kommit fram till; han kommer nästa onsdag och provfiggar. Det är en öppen träning.

Om vi tycker det känns bra så kommer han att komma till oss på onsdagar kl 17.

Minimum 5 maximum ca 10 ekipage. 200 kr per person samt att vi alla delar på bensinkostnaden som är på 250 kr då han bor långt bort.

Jag kommer skapa en ny sida på fb där vi alla skriver om vi kan komma och det kommer inte finnas ordinarie eller reserver utan mer först till kvarn. Dock om något är oklart så kontaktar jag Jocke för att slippa diverse eventuella diskussioner.

Meningen med denna nystart är att ingen hålls ansvarig för någon uppgift utan vi kör öppenträning där alla som vill träna kommer o tränar regelbundet. Vi hjälps åt som förut med att ta fram skul o hjälps åt att plocka undan. Vi sätter tävlingsinriktade ekipage främst på listan.

Observera att brukshundar och medlemskap krävs för sporten då tanken är tävling.

Vi välkomnar även andra vänner att komma till oss på en kopp kaffe och lära känna oss och vår sport!

Sprid gärna detta till era vänner som vill prova på ipo o bjud in dem. Vi kör en provrunda nästa onsdag alltså kl 17!
För mer info är ni välkomna att kontakta mig via fb gruppen ” ipo gruppen Eskilstuna ”, Messenger eller ring/ sms mig 0736334434
Vänligen
Nena Horacek Persson