Rallylydnadskurs – tävlingsekipage

Vi erbjuder i vår medlemmar och icke medlemmar en tävlingsinriktad kurs i Rallylydnad på 2 tillfällen. Vi har återigen bjudit in Anna Larsson (tre vallare) att hålla denna kurs hos oss.
Liksom förra gången så jobbar vi individuellt med banor och får feedback från Anna vad vi behöver tänka på och tips vidare i träning!

Välkommen med din anmälan!

Den 15/4 och 21/4 kommer Anna och håller kurs för 2 olika grupper:
OBS! Den 21 april är det även brukstävling på klubben varför skott kommer att förekomma under del av dagen. Skriv i din anmälan om din hund är skottberörd så kommer vi att ha en dialog där vi kommer att lösa det med vilken grupp du hamnar i. Just nu finns 1 plats i FM gruppen. Om du önskar EM kan vi ha en dialog om det, men vi kan inte lova att det går att ordna.

FM: Kl 9:00-12:00 för 4 ekipage fortsättning eller högre – erfaret tävlingsekipage OBS för BÅDE 15/4 och 21/4
EM: Kl 13:00-16:00 för 4 ekipage fortsättning eller högre – erfaret tävlingsekipage OBS för BÅDE 15/4 och 21/4

Pris: 1500 kr för EBK medlemmar och 1700 kr för icke medlemmar.
Anmälan är bindande och kursavgiften ska vara betald 4 veckor innan kursstart. Kursavgiften återbetalas endast vid uppvisade av läkarintyg/veterinärintyg vid sjukdom/skada.

Max 4 ekipage per grupp!

Fram till den 1/2 har tävlande medlemmar förtur på anmälan därefter är det först till kvar och öppet även för icke medlemmar att anmäla sig.

DENNA ANMÄLAN ÄR BINDANDE

Ange i din anmälan om du önskar FM eller EM annars kommer vi att fördela där det finns plats.
OBS! Den 21 april är det även brukstävling på klubben varför skott kommer att förekomma under del av dagen. Skriv i din anmälan om din hund är skottberörd så kommer vi att ha en dialog där vi kommer att lösa det med vilken grupp du hamnar i.